تبلیغات
!!!...زنگ تفریح...!!! - طرز تهیه شیرینی مارمالادی !!!
<link
چه موضوعی رو بیشتر میپسندید ؟










» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :



طرز تهیه شیرینی مارمالادی


فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.2. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که که با هم مخلوط شوند بزنید.


طرز تهیه شیرینی مارمالادی

مواد لازم:

  • کره نرم و خرد شده=۱۸۵ گرم
  • وانیل=۴/۱ قاشق چایخوری
  • شکر=۱۶۵ گرم
  • زرده تخم مرغ=۲ عدد
  • پودر بادام=۶۰ گرم یا نصف پیمانه
  • آرد=۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
  • مارمالاد تمشک یا آلبالو=۴ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیموترش=۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)

4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.





اگه براتون مفید بود نظر یادتون نره ، نقطه نظراتتونم یادتون نره بگید ...

منبع:(برترین ها)




:: مرتبط با: آشپزی ,
:: برچسب‌ها: شیرینی مارمالادی , طرز تهیه شیرینی مارمالادی , نحوه پخت شیرینی مارمالادی , چه گونه شیرینی مارمالادی بپزیم , شیرینی مارمالاد دار ,
ن : علی
ت : یکشنبه نهم شهریورماه سال 1393
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
سوالات آزمون رانندگی چهارشنبه دهم آبانماه سال 1396 02:46 قبل از ظهر
ممنون از وبلاگ خوبتون
آموزش آشپزی یکشنبه سی ام مهرماه سال 1396 09:24 بعد از ظهر
این مطلب تون هم خوب بود
آموزش آشپزی یکشنبه سی ام مهرماه سال 1396 05:06 قبل از ظهر
ممنون عالی بود
manicure شنبه نوزدهم فروردینماه سال 1396 06:16 بعد از ظهر
Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your
site, how could i subscribe for a blog web site? The account
helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this
your broadcast provided bright clear concept
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر